Loading

Serveis

Cinema

Experiència en la direcció de producció en llargmetratges de reconeguts cineastes com Eva Vila i Ricardo Íscar. Tot efectuant tasques com la presentació dels documents per a subvencions i convocatòries com la d’ICAA, ICEC, TV3, IBERMEDIA i EURIMAGES. També la preparació del Presskit, edició web i la presentació del projecte i el film a festivals internacionals.

Realització i edició

Creació de peces audiovisuals per a professionals i empreses: vídeos corporatius, entrevistes, vídeo currículums, videoclips, vídeo tutorials i reportatges. Equip full HD amb “look” cinematogràfic.

Interactius

Disseny d’interacció d’aplicacions per a mòbils, instal·lacions interactives i webdoc.

Webdoc

Disseny interactiu del projecte web documental Letter to a Stranger seleccionat a l’ InteractivePitch del Festival DocsBarcelona 2016.

Instal·lació interactiva

Ideació i creació d’una instal·lació interacitva artística. Linked Moments va obtenir la beca Baumannlab i la residència a Experimentem amb l’Art al 2012.

App

Disseny d’aplicacions per a mòbils. El projecte d’app Mapa mut va ser un dels projectes seleccionats al Media Art Lab de la Fundació Hangar 2011.

Fotografia artística

Reportatges d’esdeveniments com concerts, graduacions, casaments, etc. També fotografia de producte, amb experiència en joieria o gelateria.

Classes de fotografia

Classes de fotografia digital amb experiència al Centre Jove Garcilaso, Associació Experimentem amb l’Art i Institut Esperança.

Reconeixements

Premiada en el Concurs Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, seleccionada en les convocatòries del Fotoconcurs Clic 2009 i Baix l’Ombra és de justícia, entre d’altres.