Loading

FOTÒGRAFA I CINEASTA

Fotografia, vídeo i cinema a Barcelona

Projectes

de cinema, fotografia i interactius

Testimonis

cineastes i productors

“Fa un parell de mesos he creat la meva pròpia productora EL REFUGIO PRODUCCIONES SL amb la intenció de poder produir i realitzar projectes diferents i amb una mirada personal i distintiva. Fins ara estic concentrat en el desenvolupament i finançament del meu llargmetratge AIRE, però tant de bo en un futur hi puguin tenir acollida altres projectes. La Sandra García està col·laborant, com a Directora de Producció a EL REFUGIO, en l’elaboració del dossier del meu proper llargmetratge, entre d’altres. Les seves aportacions estan sent molt valuoses, contribuint a la bona marxa de la productora i l’esdevenir del projecte.”

Ricardo Íscar — Barcelona, gener del 2017

La Sandra Garcia ha estat col·laborant en tot el procés de creació de La Substància com a co-guionista, ajudant de direcció artística i càmera adicional. M’agradaria destacar la seva actitud responsable, flexible i, sobretot, creativa, en totes les fases del projecte, aportant idees i obrint noves perspectives que ens han permès dur el documental a bon port. Sense la seva col·laboració, destacant l’enorme importància de les imatges enregistrades en un moment clau del rodatge, la pel·lícula no seria la que és finalment. Per aquest motiu, aprofito aquest espai per agraïr-li que ens hagi acompanyat en aquesta aventura i esperem col·laborar-hi en projectes futurs.

Lluís Galter —

“La Sandra ha estat ajudant-me en la productora fent tasques de producció com ara la presentació de documentació per presentar a la convocatòria de la Generalitat, subtitulació, atendre trucades, entre altres tasques de producció. És tan o més ràpida que Buster Keaton!”

Carlos Benpar —

“La Sandra ha col·laborat en diverses tasques a la productora Araki Films com ara la preparació de documents per presentar a la subvenció del ministeri, control del calendari de Festivals, com el dossier artístic presentat al jurat d’Eurimages, l’actualització de la web, etc. D’aquesta manera, ha estat ajudant-me en tot el procés de producció del llargmetratge documental Penélope.”

Eva Vila —

linkedin